Select Page

Karri Vanttaja

ALUEVALTUUTETTU, Kanta-Häme

 

Olen Karri Vanttaja, 33-vuotias Vihreä aluevaltuutettu Hämeenlinnasta. Koulutukseltani olen lääketieteen lisensiaatti (v. 2015) ja geriatrian erikoislääkäri (v. 2020).

Olen työskennellyt Hämeenlinnan terveyskeskuksessa vuodesta 2015 alkaen erilaisissa tehtävissä. Tällä hetkellä työskentelen terveyskeskuksen muistipoliklinikalla ja toimin myös geriatrian kliinisenä opettajana Tampereen yliopistolla.

Olen seurannut sote-uudistusta ja -politiikkaa viime vuodet. Aluevaalit saivat minut nyt lähtemään mukaan Hämeenlinnan Vihreiden toimintaan ja ehdolle vaaleihin. Aluevaltuusto käyttää hyvinvointialueen ylintä päätösvaltaa ja mukaan tarvitaan myös meitä perusterveydenhuollon ammattilaisia ja asiantuntijoita.

Minut valittiin ensimmäisissä aluevaaleissa 23.1.2022 aluevaltuutetuksi Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle. Teemoinani kampanjassa olivat perustason SOTE-palveluiden merkityksen korostaminen, mielenterveyspalveluiden kehittäminen sekä ikäihmisten ennaltaehkäisevien ja kuntouttavien SOTE-palveluiden lisääminen – erityisesti muistisairauksien varhaisen tunnistamisen kehittäminen.

Vaalikuva

Uusimmat kirjoitukset

Ajatuksia SOTE:sta ja vähän muustakin

Otteita sosiaalisesta mediastani

Seuraa, tykkää ja jaa